Aros Forsikring

Lovpligtig hundeansvarsforsikring til kun 0 kr. hos Aros Forsikring

 

Lovpligtig hundeansvarsforsikring

I Danmark er der en lovpligtig hundeansvarsforsikring. At have en forsikring er ikke kun vigtigt for din samvittighed som hundejer, men også en forsikring til din hund.

En forsikring om at være afsikret i et nødstilfælde som man kan blive ramt af. Og er det ikke det værd at bruge penge på en forsikring på sin egen hund, menneskets bedste ven?

Her er det ikke pengene, som spiller en rolle, men derimod din hunds sikkerhed. Når man leder efter den rigtige hundeforsikring, skal man primært tjekke varigheden af forsikringen, og hvad den dækker for. Det er nemlig forskelligt fra hund til hund, hvad den har brug for af forsikringer. Dog er det væsentligt at have en forsikring, som dækker for hverdagsaktiviteter.

Her er vi så heldige at kunne tilbyde dig en forsikring, som dækker din hund 24 timer i døgnet – også under jagt, træning eller opvisning via Aros Forsikring. Alt sammen til kun 0 kroner i forbindelse med dit Petimo medlemskab. Aros Forsikringer er ikke kun godt for din hund, men også til hele familien. Her kan man også nævne at Aros Forsikring, for tredje år i træk, har fået en topplacering i nationale kundetilfredshedsanalyser.

9 ud af 10 kunder anbefaler Aros Forsikring

Og det er ikke uden grund. Aros Forsikring er nemlig ejet af kunderne, og det forpligter:

  • Du får en fast kontaktperson – dermed undgår du tidsspild og irritation med at forklare tingene flere gange.
  • Overskud går tilbage til dig i form af bedre dækninger og service, for vi skal ikke tjene penge til aktionærer.
  • Vores hurtige skadebehandling gør en forskel for dig, hvis uheldet er ude.

Som Petimos foretrukne samarbejdspartner kan Aros Forsikring i forbindelse med dit Petimo medlemskab tilbyde dig den lovpligtige Hundeansvarsforsikring til 0 kr.

Endvidere kan du også her hos os købe markedets bedste Hundesygeforsikring og en Hundelivsforsikring til konkurrencedygtige priser.

Derudover kan Aros Forsikring som familiens bedste forsikringsselskab også dække alle dine andre behov for privatforsikringer, så du og din familie kan føle jer helt trygge.

Har du brug for rådgivning? Ring til Aros Forsikrings kundeservice på tlf. 70 60 24 02 

Vidste du?

Aros Forsikring har for tredje år i træk fået en topplacering i national kundetilfredshedsanalyse.